Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سایپا با بیان این که طبق سیاست های وزارت صمت برنامه حذف تیبا را در برنامه داریم گفت: با توجه به پیش‌فروش هفت هزار خودروی تیبا باقی‌مانده از سال قبل، همچنین وجود ۶ هزار دستگاه از آن در کف کارخانه، همه آنها باید تعیین‌تکلیف شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدعلی تیموری‌ در حاشیه  بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از خطوط تولید و پارکینگ‌های شرکت سایپا در جمع خبرنگاران با اشاره به عدم تمدید اعتبار سه خودروی تیبا2، تیبا صندوقدار و سمند از سوی سازمان ملی استاندارد، گفت: در خودروی تیبا همواره عیوبی وجود داشته، اما هیچ وقت با عیوب ایمنی به دست مشتریان نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی عیوب نظیر رگلاژ درب در خودرو وجود دارد که تکرار می‌شود و باید طی فرآیندی اصلاح شود، افزود: رفع همین عیوب نیازمند قالب‌سازی، طراحی قالب‌های جدید و غیره بود که هزینه‌های زیادی را به دنبال داشت، بر همین اساس تصمیم داشتیم خطوط تولید جدیدی ایجاد کنیم.

مدیر عامل سایپا ادامه داد: تیبا خودرویی است که عامه مردم می‌توانستند آن را خریداری و استفاده کنند، اما طبق سیاست‌های وزارت صمت حذف آن را در برنامه داریم.

وی تصریح کرد: ‌با توجه به پیش‌فروش هفت هزار خودروی تیبا باقی‌مانده از سال قبل، همچنین وجود 6 هزار دستگاه از آن در کف کارخانه، همه آنها باید تعیین‌تکلیف شوند.

تیموری با اشاره به اینکه از سازمان ملی استاندارد ایران می خواهیم تولید را فرآیند صفر و یکی نبیند، گفت: در فرآیند تولید، عیوب ابلاغ می‌شود، سپس خودروساز برنامه می‌دهد اما اگر برنامه‌ها قابل اجرا نباشد، آن گاه می‌توان دستور به توقف خط تولید داد.

وی اضافه کرد: خودروهایی که تولید می‌شوند، یک زنجیره قطعه‌سازی به آنها متصل است، همین طور در انبارها قطعات زیادی از این خودروها وجود دارد که همه آنها سرمایه ملی هستند.

به اعتقاد مدیرعامل سایپا، در همه جای جهان اگر بخواهند خودرویی را از خط تولید خارج کنند، طی فرآیندی این کار را انجام می دهند نه اینکه به یکباره اعلام شود که دیگر این خودرو شماره‌گذاری نمی‌شود.

مدیرعامل سایپا تصریح‌کرد:‌ اگر به هر دلیلی این تعداد خودروی تیبا شماره‌گذاری نشود، یا سیاستگذاری وزارت صمت بر عدم تولید آن باشد، این خودروها به عنوان خودروهای فاقد گارانتی به مزایده گذاشته شده و به فروش خواهد رفت.

وی اضافه کرد: همچنین به افرادی که برای دریافت این خودروها ثبت‌نام کرده بودند، کوئیک یا شاهین به عنوان خودروی جایگزین داده خواهد شد.

تیموری با اشاره به میزان تولید شرکت سایپا ، گفت: تولید خودرو در این مجموعه به روزانه یک‌هزار و 700 تا یک‌هزار و 800 دستگاه رسیده است که سه درصد از برنامه های وزارت صمت جلو هستیم، اما هفت درصد نسبت به برنامه‌های همین گروه عقبیم که تا پایان خرداد ماه جبران خواهیم کرد.

وی گفت: اکنون تنها 970 دستگاه خودروی معوقه داریم، این در حالی است که تا چهار ماه پیش این رقم حدود 12 هزار دستگاه بود.

مدیرعامل سایپا با اشاره به رسیدن عدد عبور مستقیم این خودروساز به 97 درصد، افزود: تعطیلی‌های دو روزه هفته گذشته سبب شد برخی اجناس در گمرک باقی بماند و همین مساله عبور مستقیم را تا سه درصد کاهش داد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خودروی تیبا وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غافلگیری سایپا برای متقاضیان خودروی ساینا

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، ساینا S دوگانه سوز به متقاضیانی که موعد تحویل خودروی آن‌ها زمستان ۱۴۰۲ بوده، تحویل داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: جزئیات تازه از تعهدات ساینا S دوگانه سوز + قیمت

خودروسازی سایپا اعلام کرد این متقاضیان می‌توانند ۱۵ روزه تکمیل وجه کرده و خودروی مورد نظر خود را از نارنجی‌های جاده مخصوص دریافت کنند.

آن طور که خودروساز ساکن کیلومتر ۱۵ جاده مخصوص اعلام کرده قیمت ساینا S دوگانه سوز برای این مشتریان حدود ۲۸۷ میلیون تومان خواهد بود؛ بنابراین شاهد هستیم که خودروسازی سایپا ساینا S دو گانه سوز را با قیمت قبل تحویل می‌دهد.

با توجه به واگذاری ساینا S دوگانه سوز به قیمت یاد شده شاهد هستیم که شرکت‌های خودروساز همچنان برخی از محصولات خود را با قیمت زیر ۳۰۰ میلیون تومانی فاکتور می‌کنند.

البته مدیران سایپا به ثبت نام کنندگان برای ساینا S دوگانه سوز پیشنهاد داده اند که می‌توانند به جای این محصول دو گانه سوز کوییک S با استانداردهای ۸۵ گانه یا ساینا S با استانداردهای ۸۵ گانه را تحویل بگیرند.

نارنجی‌های جاده مخصوص حاضرند کوییک S با استاندارد ۸۵ گانه را با قیمتی حدود ۲۹۹ میلیون تومان و ساینا S با استاندارد ۸۵ گانه نیز با قیمتی حوالی ۳۴۰ میلیون تومان فاکتور کنند.

البته متقاضیان می‌توانند این طرح پیشنهادی سایپا را بپذیرند یا همان ساینا S دو گانه سوز را دریافت کنند.

خودروسازی سایپا در حالی ساینا S دوگانه سوز را بدون افزایش قیمت به متقاضیان قبلی این خودرو واگذار می‌کند که شاهد بودیم ایران خودرویی‌ها تنها زمانی حاضر شدند به تعهدات خود درباره پژو پارس عمل کنند که قیمت کارخانه‌ای خودرو را افزایش دادند؛ بنابراین می‌توان گفت سایپایی‌ها به ایران خودرو درباره عمل به تعهدات معوق درس دادند.

منبع: اقتصادنیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1229168 برچسب‌ها سايپا

دیگر خبرها

  • یک فوتی و ۴ مصدوم در حادثه واژگونی خودروی تیبا در یزد
  • یک فوتی در حادثه واژگونی خودروی تیبا
  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان خودروی ساینا
  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان این خودرو
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • قیمت محصولات سایپا سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ قیمت ساینا و شاهین در بازار
  • تعیین تکلیف تعهدات ساینا Sدو‌گانه سوز+ قیمت
  • حمله ناگهانی خرس به خودروی گردشگر (فیلم)
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند